Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Download flash player

Hotel Sunce

Hotel Sunce je smješten uz samu plažu slikovitog dalmatinskog mjesta Gradca.Hotelska cjelina se sastoji od centralnog objekta, te dvije depadanse. U sklopu hotela je i veliki hotelski parking. U ponudi hotela je 35 soba i 5 hotelskih apartmana, 3 bazena - za odrasle, za djecu i jacuzzi, uz pripadajuće ležaljke za sunčanje.

Restoran a la carte je u sklopu hotela kao i caffe bar sa velikom plesnom terasom na kojoj je muzika uživo nekoliko puta tjedno, te su česta gostovanja pjevačkih i plesnih skupina koji upotpunjuju sadržaj hotela.

Sobe

- 35 soba, koje su gotovo sve dvokrevetne

- 5 hotelskih apartmana (2 + 2)

Smještajne jedinice su gotovo sve s balkonima, te s pogledom na more - samo su 3 sobe bez pogleda na more.

Većina soba ima mogućnost korištenja pomoćnog ležaja.

Karakteristike svih soba:
- Klimatizacija - grijanje/hlađenje
- Televizija SAT
- Minibar

Restoran

Restoran raspolaže sa 100 sjedećih mjesta u zatvorenom dijelu i 200 sjedećih mjesta na vanjskoj terasi, koja se kaskadno proteže sa zapadne i južne strane hotela, u sjeni borova i lovora, gdje uz objed možete uživati u mirisu i bojama ljeta.

Osim u ambijentu, Dalmaciju možete osjetiti i u našoj ponudi dalmatinskih i mediteranskih jela u kojima smo se specijalizirali. Naša odlična kuhinja upotpunjena je ponudom raznovrsnih autohtonih vina iz svih dijelova Hrvatske.

Za kompletan ugođaj, nakon dobre večere i čašice, zaplešite na terasi uz muziku uživo…

za još fotografija posjetite našu fotogaleriju